Skip to content

Osnovna škola Dositej Obradović

Насловна Вести
Вести

Анђела Тошић,  ученица седмог разреда  освојила је прво место на републичком такмичењу из техничког и информатичког образовања под називом "Шта знаш о саобраћају.
Она је  заједно са својим наставником Бојаном Видојевићем , спрема за 28. европско такмичење у саобраћају које ће се одржати у Црној Гори у Бару  од 20. до 23. септембра ове године.

Read more...
 

Свечани пријем првака ће бити одржан у понедељак 2. септембра 2013. у 9 часова у школском дворишту. У случају кише пријем ће бити одржан у фискултурној сали наше школе.

 

Анђела Тошић  је освојила 1. место на Републичком такмичењу "Шта знаш о саобраћају"!

Јана ЈоксимовићVII је освојила 3. место на Републичком такмичењу из српског језика!

Честитамо!

 

Наша екипа 2. разреда се пласирала на Републичко такмичење које ће бити одржано 4. јуна у Шапцу, пошто су освојили 1. место на градском такмичењу и 1. место на окружном такмичењу у Петровцу.
Честитамо ученицима и Весни Николовској, учитељици која их је спремала.
Састав екипе:
Јовић Милица, Анђелковић Алекса, Чупић Михајло, Аранђеловић Ивана, Ћирковић Владимир, Стојковић Ангелина, Поповић Вера, Димитријевић Ива, Јовановић Анђелија, Ликар Вања, Урошевић Давид, Васовић Страхиња и Радисављевић Јована.
СРЕЋНО!!

 

Данило Станимировић је освојио 1. место на Републичком такмичењу из предмета Техничко и информатичко образовање у такмичарској дисциплини архитерктура и грађевинарство. Такмичење је одржано у Аранђеловцу 17. и 18. маја 2013. године. БРАВО ДАНИЛО!!!
Више слика овде.

 
<< Старт < Претходно 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Следећи > Крај >>

Страна 32 од 52