Skip to content

Osnovna škola Dositej Obradović

Насловна Новости
Вести
У среду 17.2.2016. почиње друго полугодиште и ради се по распореду од понедељка. Непарна смена креће пре подне, а парна после подне.
СРЕЋНО!
 

Данас се у нашој школи свечано обележава школска слава, Свети Сава.
Свим ученицима, наставницима, родитељима и пријатељима школе желимо срећан Савиндан!

 

Нека Вам Нова година и Божич донесу срећу, здравље и успех на свим пољима.
Колектив и ученици
ОШ "Доситеј Обрадовић"
Пожаревац

 

Основна школа "Доситеј Обрадовић" четврти пут заредом организује Вечери посвећене страним земљама. Оне имају за циљ да промовишу образовни систем, језик, обичаје и културу тих земаља. 14.12. 2015. године, уз подршку Града Пожаревца и Центра за културу Пожаревац, у Малој сали Центра за културу, организовано је Вече Русије са приредбом под називом "На зимском распусту код баке". Гост ове манифестације био је амбасадор Руске Федерације у Републици Србији, Његова екселенција г. Александар Васиљевич Чепурин.
Основна школа "Доситеј Обрадовић" се овом приликом захваљује свим установама, појединцима, ученицима и радницима школе који су узели учешћа у реализацији ове манифестације.
Слике можете погледати овде.

 

Ученице 7. разреда и учитељица Весна Пејић, кореограф, учествовале су на концерту Бојане и Николе Пековић, победника серијала Ја имам таленат, "Небеско је увек и довека" у Сава Центру 6.11.2015. год.
Дубравка Томић, некадашња наставница у нашој школи је радила сценарио и режију тог концерта.
Наше девојчице си извеле две тачке уз композиције Бојане и Николе и доживеле овације публике и извођача. Наступ је био толико запажен, да су добиле позив да учествују на концерту Иване Жигон, "Нек запева цела Србија".
Аутор спектакла је Ивана Жигон, а композитор Предраг Радисављевић. Гости су били ДРАГАНА ДЕЛ МОНАКО, победници светских такмичења из хип хопа ЛА ЛУНА ИЗ Јагодине, БОЈАНА ПЕКОВИЋ - победница серијала Ја имам таленат, КУД ВЕНАЦ из Грачанице, као и ученице 3. и 7. разреда наше школе.
Фото: https://www.facebook.com/BojanaPekovicNikola/

 
<< Старт < Претходно 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећи > Крај >>

Страна 9 од 44