Skip to content

Osnovna škola Dositej Obradović

НАСТАВНИЦА ВОЈКА ОДРЖАЛА СЕМИНАР У МОЛДАВИЈИ

Професорка наше школе Војка Миловановић оджала је 18.новембра 2017. семинар о употреби мобилног телефона у педагошке сврхе професорима француског језика у Молдавији, на позив Удружења професора француског Молдавије и Интернационалне Федерације професора француског језика.
http://apfm-mda.fipf.org/…/atelier-technologies-numeriques-…

 
КОНЦЕРТ КЛАВИРСКОГ ТРИА АРАТОС

Концерт клавирског триа "Аратос", у организацији Музичке омладине, одржан је 27.11.2017. у медијатеци ОШ "Доситеј Обрадовић".
Око осамдесет ученика виших разреда имало је прилику да се упозна са класичном музиком, претежно 20.века, у извођењу клавира, виолине и кларинета.

 
ГРАДСКО ТАКМИЧЕЊЕ У ИГРИ ИЗМЕЂУ ДВЕ ВАТРЕ

Прво место на првенству нашег града за наше трећаке и учитељицу Весну Николовску у игри између две ватре!
Честитамо!

 
ДАН ШКОЛЕ

Свечаном академијом у Великој сали Центра за културу,  обележено је 284 године постојања Основне школе „Доситеј Обрадовић“ у Пожаревцу. Тим поводом бројне госте, наставнике и пријателје школе поздравила је директорка Ивана Јоксимовић, док се у име града обратио заменик градоначелника Саша Павловић. Овом приликом уручене су награде и захвалнице ученицима који су са успехом представлјали школу на републичким и међународним такмичењима као и заслужним наставницима и запосленима.

 
ВЕБИНАР НА ТЕМУ СПРЕЧАВАЊА НАСИЉА

Ученици 7. разреда наше школе учествовали су на онлајн семинару, вебиинару, на тему Спречавања насиља у школи, који је уз подршку Теленор Фондације оранизовала Фондација "Тијана Јурић".
Ученици ће у наредном периоду учествовати и у вебинарима о заштити приватности и сазнати ко су предатори на интернету и како их избећи.

 
<< Старт < Претходно 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећи > Крај >>

Страна 7 од 53