Skip to content

Osnovna škola Dositej Obradović

Насловна Вести ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ БУДУЋИХ ПРВАКА

Поштовани родитељи/ др. зак. заступници,
На прагу смо почетка школске 2020/21. године у посебним околностима и уз специфицну организацију образовно- васпитног рада. У обавези смо да поштујемо стручна упутства надлежних органа и поступамо у складу са наложеним епидемиолоским мерама.
Ученици првог разреда наставу ће похађати непосредно у школи , подељени у групе А и Б, сваког радног дана у преподневној смени од 8 сати ( група А) и од 9  и 30 сати (група Б) прве недеље септембра месеца.
Школа ће омогућити свима који су се определили за продужени боравак због потреба посла родитеља, да то и остваре од друге недеље септембра.
Ученицима је пружена и могућност праћења наставе на даљину путем РТС-а уколико се родитељи/др. зак. заступници за то определе. О томе ће се родитељи изјаснити  након свечаног пријема првака који је предвиђен за понедељак, 31.8.2020.г. са почетком у 10 сати у школском врту.
О детаљима наставе и све ближе информације добићете непосредно у школи на родитељским састанцима које ће органозивати учитељи по одељењима у поподневним сатима, уз  поштовање епидемиолоских мера.
Најважније мере су ношење маски (хируршких, платнених...), одржавање физичке дистанце од 1,5 м у затвореном простору и дезинфиковање руку и просторија школе.
У жељи да сви останемо здрави, желимо срећан полазак у школу нашим најмлађим ђацима !
Управа школе