Skip to content

Osnovna škola Dositej Obradović

Насловна Вести
Вести

Концерт клавирског триа "Аратос", у организацији Музичке омладине, одржан је 27.11.2017. у медијатеци ОШ "Доситеј Обрадовић".
Око осамдесет ученика виших разреда имало је прилику да се упозна са класичном музиком, претежно 20.века, у извођењу клавира, виолине и кларинета.

 

Прво место на првенству нашег града за наше трећаке и учитељицу Весну Николовску у игри између две ватре!
Честитамо!

 

Свечаном академијом у Великој сали Центра за културу,  обележено је 284 године постојања Основне школе „Доситеј Обрадовић“ у Пожаревцу. Тим поводом бројне госте, наставнике и пријателје школе поздравила је директорка Ивана Јоксимовић, док се у име града обратио заменик градоначелника Саша Павловић. Овом приликом уручене су награде и захвалнице ученицима који су са успехом представлјали школу на републичким и међународним такмичењима као и заслужним наставницима и запосленима.

 

Ученици 7. разреда наше школе учествовали су на онлајн семинару, вебиинару, на тему Спречавања насиља у школи, који је уз подршку Теленор Фондације оранизовала Фондација "Тијана Јурић".
Ученици ће у наредном периоду учествовати и у вебинарима о заштити приватности и сазнати ко су предатори на интернету и како их избећи.

 

У оквиру "Доситејевих дана" је организовано и школско првенство у шаху у сарадњи са Пожаревачким Шах клубом.
Честитамо најуспешнијим ученицима, а осталим учесницима честитамо на тамичарском духу и лепом дружењу.

 
<< Старт < Претходно 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следећи > Крај >>

Страна 12 од 56