Skip to content

Osnovna škola Dositej Obradović

Насловна Вести
Вести

ОШ "Доситеј Обрадовић ће у суботу, 25.3.2017. бити домаћин окружног такмичења из математике. Потребно је да ученици са својим наставницима дођу најкасније у 9.30. Такмичење почиње у 10 часова. Добро дошли!

 

Ученици и колектив Основне школе "Доситеј Обрадовић" имају изузетну част да вечерас, 24.3.2017. у оквиру манифестације Вече Индије угосте Првог секретара амбасаде Индије г. Санџеј Верму са члановима породице. Ученици и њихови наставници су се потрудили да за ово вече припреме културно-уметнички програм под називом "У чаробном свету светлости и боја". На веома занимљив и креативан начин, гостима манифестације ће бити представљена  култура, традиција и језик државе Индије. Приредба ће се реализовати у фискултурној сали школе са почетком у 18.30. Овом приликом се захваљујемо свим институцијама које су помогле реализацији ове манифестације: Центар за културу Пожаревац, Модна кућа "Луна", Економска школа Пожаревац и Пољопривредна школа са домом ученика "Соња Маринковић" Пожаревац.

 

У нашој школи је у 26. 2. 2017. године оджано општинско такмичење у шаху.
Резултате можете преузети овде.

Честитамо свим награђеним ученицима.

 

Због обележавања Дана државности Републике Србије, школа неће радити 15. и 16. фебруара 2017. године.
Субота 18. фебруар је наставна, по распореду од уторка.

 

22. децембра у нашој школи је одржана Новогошња рециклажна ревија. У ревији су учествовали ученици у костимима од рециклираних материјала, које су направили са својим родитељима.

 
<< Старт < Претходно 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следећи > Крај >>

Страна 17 од 56